2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için ilk ders zili çaldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için ilk ders zili çaldı.

Esentepe Anaolu Lisesi olarak yeniden çocuklarımızla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrenciler sınıflarına geçti, kitaplarını aldı. Öğrenci ve öğretmenlerimiz yeni bir heyecan ve coşkuyla sınıflarda bir araya geldi. Okul müdürümüz Mehmet Ali KOYUNCU öğrencilerimize seslendi:

12.09.2023 325

Sevgili öğrencilerimiz, sizinle yeniden bir arada olmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Eğitim camiası olarak en büyük mutluluğumuz sizinle aynı ortamda aldığımız nefes ve yaptığımız bilgi paylaşımlarıdır. Şunu unutmayın okulumuz her ferdiyle ve her eğitim aracıyla  daha mutlu, daha başarılı ve daha sağlıklı olmanız için burdayız. Eğitim ihtiyacınızı en ufak detayına kadar düşünüp planlayarak eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Bütün öğretmenlerimiz, rehberlik servisimiz, okul idaremiz, her anlamda en ufak ihtiyacınızda ulaşabileceğiniz ilk merci olacaktır. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz her durumda okulumuzun her bireyine rahatlıkla ulaşabileceğinizi ve en hızlı şekilde en verimli çözümü bulabileceğinizi asla unutmayın. Hepimiz için hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum. İyi dersler…

Ayrıca Okul Müdürümüz Mehmet Ali KOYUNCU velilere yönelik yayınladığı mesajda şunları ifade etti: Değerli velilerimiz, yeni eğitim öğretim yılımız hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Sağlık, mutluluk ve başarı dolu, kaza, bela ve sıkıntılardan uzak bir yıl olmasını diliyorum. Bütün arkadaşlarım İlk ders saatinden itibaren ciddiyet, özlem ve özveriyle çocuklarımızın karşısında oldular. İlk gün çocuklarımızın kitapları ve programları verildi. Servisleri ayarlandı. İlk günden başlayarak çocuklarımızın psikolojik durumlarını da gözeterek onların eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere gerekeni azami ölçüde yapma gayreti içerisinde olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu konuda sizlerle işbirliği içinde en güzelini başaracağız inşallah. Süreç içerisinde mutlaka eksiklerimiz ve hatalarımız olacaktır. Bunları gidermek adına yanımızda olacağınızı biliyoruz. Çocuklarımıza her durumda ve her türlü sıkıntı ve çıkmazlarinda bize ulaşmalarının en büyük isteğimiz olduğunu bildirmenizi bekliyoruz. Tekrar hepimiz için hayırlı uğurlu bir yıl olmasını diliyorum.

 

12-09-202312-09-202312-09-2023